СХИ_Кафедра технологии производства продуктов животноводства
Биотехнологические основы кормоприготовления
Биологиялық қосылыстарды бөлу және зерттеу әдістері_Маг(5кр)
Биотехнологические процессы в животноводстве (15)_очн(5кр)
Гендік және клеткалық инженерия_Маг(5кр)
Ғылыми зерттеудің әдістемесі, әдіснамасы және ұйымдастыру_Маг(5кр)
Инновационные технологии производства продуктов животноводства_Маг(5кр)
Мал шаруашылығы өнімдерін өндірудің инновациялық технологиясы_Маг(5кр)
Мал шаруашылығындағы асыл тұқымды іс_Маг(5кр)
Мал шаруашылығындағы биотехнология үрдістері_Маг(5кр)
Малдың асыл тұқымды сапаларын бағалау әдістері_Маг(5кр)
Методика, методология и организация научных исследований_Маг(5кр)
Методы выделения и исследования биологических соединений_Маг(5кр)
Методы оценки племенных качеств скота_Маг(5кр)