СХИ_Кафедра продовольственной безопасности и биотехнологии
Технология продуктов общественного питания (4 кр.)
Технология мукомольного производства (5 кр.)
Технология и оборудование мукомольно - крупяной промышленности (6 кр.)
Системы менеджмента охраны здоровья и обеспечения безопасности труда (5 кр.)
Система экологического менеджмента (5 кр.)
Азық дайындаудың биотехнологиялық негіздері(5кр)_Очн
Азық-түлік өндіріс салаларында сапаны басқарудың заманауи аспектілері
Азық-түлік өндіріс салаларында сапаны басқарудың заманауи аспектілері_күндізгі(5кр)
Азық-түлік өнімдерін өндіру жабдыктары(15)_Очн(5)
Азық-түлік өнімдерінің биоқауіпсіздігі (5кр)
Азық-түлік өнімдерінің және шикізаттың сапасын бақылау және бағалау(15)_Очн_3/5кр для 5В072700
Азық-түлік өнімдерінің және шикізаттың сапасын бақылау және бағалау(15)_Очн(3кр)_для 5В072800
Азық-түлік өнімдерінің реологиясы(15)_очн(5кр)
Азық-түлік өнімдерінің тауартануы(15)_Очн(5)